TrixieBox Тематски подарок за специјални пригоди

TrixieBox е уникатно тематско изненадување во форма на кутија. Подари, измами насмевка и помогни на мал бизнис.

Подарок за сечиј вкус

Уникатни подароци за различни пригоди.

Уникатно решение

1000+ продадени подароци

Поддршка

Со секоја купена кутија поддржувате мали локални бизниси.

ЗА TRIXIEBOX

Уникатно изненадување во форма на кутија

Ние сме две сестри, Дани и Зорица. Ја започнавме TrixieBox како иницијатива за да ти дадеме идеја за уникатен подарок за посебни пригоди, а воедно и да им помогнеме на малите локални бизниси.

Со секоја кутија ви нудиме иновативно искуство и голем број на алатки за целосно да го искусиш конкретниот настан. Производите во кутијата се набавени од мали локални бизниси или креирани од нас самите.

ЗОшто Trixiebox

Подарок што долго се памети

Како личности што постојано сакаат да подаруваат нешто, со или без повод, долго време размислувавме да креираме иновативен подарок во форма на кутија што ќе биде сосема поразличен од другите дарови, а воедно ќе има и социјална компонента помагајќи им на малите бизниси.

Наша препорака:
Ready, set, GLOW!

Ако барате креативен начин како да ја изненадите својата партнерка, другарка или роднина и да ѝ покажете дека навистина ви значи – нашата популарна кутија Ready, set, GLOW ќе дефинитивно ќе ѝ го разубави денот!

Што има во кутијата Ready, set, GLOW?

Наши партнери